Bog & idéJens Lykke Sørensen

Bøger skrevet af Jens Lykke Sørensen

Læs mere om Jens Lykke Sørensen
2 produkter
2 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Sår
BOEGERTILSTAERKPRIS
SårLis Balleby
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Sår

Mere om Jens Lykke Sørensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Jens Lykke Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jens Lykke Sørensen

Jens Lykke Sørensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Sørensen kommer bare som hæftet. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Lykke Sørensens "Sår"

Det er muligt at købe Jens Lykke Sørensens "Sår" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sår" af Jens Lykke Sørensen

Hos Bog & idé er "Sår" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Lykke Sørensen