Bog & idéJens Peter Frølund Thomsen

Bøger skrevet af Jens Peter Frølund Thomsen

3 produkter
3 produkter
Politik i det moderne samfund
Politik i det moderne samfundJens Peter Frølund Thomsen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Politik i det moderne samfund
Klassisk og moderne politisk teori
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
503,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Politologi
PolitologiJens Peter Frølund Thomsen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Politologi

Mere om Jens Peter Frølund Thomsen

Der er flere bøger fra Jens Peter Frølund Thomsen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frølund Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Magt og indflydelse" udgivet af Magtudredningen - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Politologi" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Konflikten om de nye danskere" udgivet af Akademisk - "Magt" udgivet af HansReitzels - "Politologi" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Danmark og de fremmede" udgivet af Gyldendal - "Politik i det moderne samfund" udgivet af Akademisk - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Magt" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jens Peter Frølund Thomsen

Du kan bestille 12 bøger af Jens Peter Frølund Thomsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Jens Peter Frølund Thomsen kommer i flere formater. Frølund Thomsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Magt og indflydelse" af Jens Peter Frølund Thomsen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Frølund Thomsen, kan du godt glæde dig. Det er Magtudredningen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jens Peter Frølund Thomsen "Klassisk og moderne samfundsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Peter Frølund Thomsen