Bog & idéJeppe Christensen

Bøger skrevet af Jeppe Christensen

Læs mere om Jeppe Christensen
1 produkter
1 produkter
To AK81'ers ilddåb
To AK81 ers ilddåbJeppe Christensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
To AK81 ers ilddåb

Mere om Jeppe Christensen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Jeppe Christensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "To AK81'ers ilddåb" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Paris, svp" udgivet af Lilje Forlaget - "Paris 2" udgivet af Lilje Forlaget

Bøger af Jeppe Christensen

Jeppe Christensen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Christensens bøger kommer i forskellige formater. Christensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeppe Christensens "To AK81'ers ilddåb"

"To AK81'ers ilddåb" er tilgængelig online som e-bog. Med "To AK81'ers ilddåb" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jeppe Christensen "Paris, svp"

Hos Bog & idé er "Paris, svp" tilgængelig som dvd. Endnu en af Jeppe Christensen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Lilje Forlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Christensen