Bog & idéJerome S. Bruner

Bøger skrevet af Jerome S. Bruner

Læs mere om Jerome S. Bruner
3 produkter
3 produkter
Mening i handling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mening i handlingJerome S. Bruner
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Mening i handling
At fortælle historier
BOEGERTILSTAERKPRIS
At fortælle historierJerome S. Bruner
269,96 DKK
Hæftet
(0)
At fortælle historier
Uddannelseskulturen
UddannelseskulturenJerome S. Bruner
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Uddannelseskulturen

Mere om Jerome S. Bruner

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jerome S. Bruner. På listen nedenfor finder du de seneste af Bruners udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At fortælle historier" i serien "Læringsarenaer" udgivet af Akademisk Forlag - "Uddannelseskulturen" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Mening i handling " i serien "Pædagogiske linier" udgivet af Klim

Mere om Jerome S. Bruners bøger

Jerome S. Bruner har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Bruner kommer kun som hæftet. Jerome S. Bruner bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"At fortælle historier" af Jerome S. Bruner

Det er muligt at købe Jerome S. Bruners "At fortælle historier" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Bruners serie "Læringsarenaer". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Jerome S. Bruner "Uddannelseskulturen"

Det er muligt at købe Jerome S. Bruners "Uddannelseskulturen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jerome S. Bruner