Bog & idéJesper Düring Jørgensen

Bøger skrevet af Jesper Düring Jørgensen

Læs mere om Jesper Düring Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Den smilende kamæleon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den smilende kamæleonJesper Düring Jørgensen
378,95 DKK
Indbundet
(1)
Den smilende kamæleon

Mere om Jesper Düring Jørgensen

Der er bare én bog af Jesper Düring Jørgensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Den smilende kamæleon". Den er udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum på dansk. "Den smilende kamæleon" er desuden en del af serien "Danish Humanist Texts and Studies".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Düring Jørgensens "Den smilende kamæleon"

"Den smilende kamæleon" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Danish Humanist Texts and Studies". Det er Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Düring Jørgensen