Bog & idéJesper Mogensen

Bøger skrevet af Jesper Mogensen

3 produkter
3 produkter
Den dynamiske hjerne
Den dynamiske hjerneJesper Mogensen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Den dynamiske hjerne
Skjulte lidelser
Skjulte lidelserSøren Frølich
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skjulte lidelser
Balance
BalanceDenise Taylor
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Balance

Mere om Jesper Mogensen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Jesper Mogensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Mogensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den dynamiske hjerne" udgivet af Gyldendal - "Skjulte lidelser" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Balance " i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Fra kromosomer til metaforer" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger af Jesper Mogensen

Du kan købe fire bøger af Jesper Mogensen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Jesper Mogensen kommer i forskellige formater. Jesper Mogensen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Mogensens "Den dynamiske hjerne"

Det er muligt at købe Jesper Mogensens "Den dynamiske hjerne" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jesper Mogensen "Skjulte lidelser"

Det er muligt at købe Jesper Mogensens "Skjulte lidelser" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Mogensen