Bog & idéJesper Pørksen

Bøger skrevet af Jesper Pørksen

Læs mere om Jesper Pørksen
1 produkter
1 produkter
Cykelture i Danmark
STAERKPRIS
Cykelture i DanmarkJesper Pørksen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Cykelture i Danmark

Mere om Jesper Pørksen

Hvis du søger en bog af Jesper Pørksen, har du et bredt sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Pørksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På elcykel i Danmark" udgivet af Legind - "Bilture i Danmark" udgivet af Legind A/S - "Cykelture i Danmark" udgivet af Legind - "Cykelture i Danmark" udgivet af Legind

Jesper Pørksens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Jesper Pørksen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde Pørksens bøger som indbundet. Bøgerne af Pørksen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Pørksens "På elcykel i Danmark"

"På elcykel i Danmark" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Legind, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jesper Pørksen "Bilture i Danmark"

"Bilture i Danmark" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Pørksen