Bog & idéJesper Tække

Bøger skrevet af Jesper Tække

Læs mere om Jesper Tække
9 produkter
9 produkter
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierJakob Linaa Jensen og Jesper Tække
251,96 DKK
Paperback
(0)
Sociale medier
Strategier til at analysere organisationskultur
Strategier til at analysere organisationskulturJesper Tække
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategier til at analysere organisationskultur
Digitalt understøttet faglighed og almendannelse
Digitalt understøttet faglighed og almendannelseMichael Paulsen og Jesper Tække
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Digitalt understøttet faglighed og almendannelse
Luhmann og erkendelse
Luhmann og erkendelseJesper Tække
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Luhmann og erkendelse
Undervisningsfællesskaber
UndervisningsfællesskaberJesper Tække
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Undervisningsfællesskaber
Digital understøttet faglighed og almendannelse
Digital understøttet faglighed og almendannelseMichael Paulsen & Jesper Tække
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Digital understøttet faglighed og almendannelse
Digital dannelse
Digital dannelseJesper Tække
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Digital dannelse
Sociale medier i gymnasiet
Sociale medier i gymnasietJesper Tække og Michael Paulsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociale medier i gymnasiet
Samfundets vilkår
Samfundets vilkårJesper Tække
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Samfundets vilkår

Mere om Jesper Tække

Der findes mange bøger skrevet af Jesper Tække til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Tække.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strategier til at analysere organisationskultur" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Digital understøttet faglighed og almendannelse" udgivet af Unge Pædagoger - "Digitalt understøttet faglighed og almendannelse" udgivet af Unge pædagoger - "Sociale medier" udgivet af Samfundslitteratur - "Facebook - fra socialt netværk til metamedie Facebook og social ambivalens" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Mediet sprog som strukturel kobling - forudsætningen for Homo Cogitus Socius" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Undervisningsfællesskaber og læringsnetværk i den digitale tidsalder" i serien "Undervisning & medialisering¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger - "Digital dannelse" i serien "Undervisning & medialisering" udgivet af Unge Pædagoger - "Sociale medier i gymnasiet" i serien "Unge Pædagogers serie¤Undervisning & medialisering" udgivet af Unge Pædagoger - "Samfundets vilkår" i serien "Unge Pædagogers serie¤Billeder på pædagogikken" udgivet af Unge Pædagoger - "Luhmann og organisation" i serien "Konstruktivistiske byggesten¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger - "Luhmann og erkendelse" i serien "Konstruktivistiske byggesten.¤Unge Pædagogers serie." udgivet af Unge Pædagoger

Bøger af Jesper Tække

Der er 12 tilgængelige bøger af Jesper Tække hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Jesper Tække bøger i flere formater. Tække har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Tækkes "Strategier til at analysere organisationskultur"

Det er muligt at købe Jesper Tækkes "Strategier til at analysere organisationskultur" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Jesper Tække "Digital understøttet faglighed og almendannelse"

"Digital understøttet faglighed og almendannelse" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Unge Pædagoger, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Tække