Bog & idéJessi Kirby

Bøger skrevet af Jessi Kirby

Læs mere om Jessi Kirby
1 produkter
1 produkter
Sonar: Hvad hjertet ved
Hvad hjertet vedJessi Kirby
119,95 DKK
e-bog
(0)
Hvad hjertet ved

Mere om Jessi Kirby

Der er mange bøger af Jessi Kirby tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Kirbys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad hjertet ved" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "Sonar: Hvad hjertet ved" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen

Mere om Jessi Kirbys bøger

Du kan købe to bøger af Jessi Kirby her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Jessi Kirby bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Kirby er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Carlsen.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvad hjertet ved" af Jessi Kirby

"Hvad hjertet ved" kan købes som e-bog. Med "Hvad hjertet ved" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Kirbys serie "Sonar". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.

"Sonar: Hvad hjertet ved" af Jessi Kirby

Det er muligt at købe Jessi Kirbys "Sonar: Hvad hjertet ved" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sonar". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jessi Kirby