Bog & idéJesús M. Carazo

Bøger skrevet af Jesús M. Carazo

Læs mere om Jesús M. Carazo
1 produkter
1 produkter
El mal de Gutenberg, ER B
El mal de Gutenberg, ER BJesus Luis Martinez Carazo
119,95 DKK
Hæftet
(0)
El mal de Gutenberg, ER B

Mere om Jesús M. Carazo

Du kan kun købe en enkelt bog af Jesús M. Carazo her hos Bog & idé. Bogen hedder "El mal de Gutenberg, ER B". Den er publiceret af Easy Readers på spa. "El mal de Gutenberg, ER B" er desuden udgivet i serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Novela juvenil".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesús M. Carazos "El mal de Gutenberg, ER B"

"El mal de Gutenberg, ER B" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Novela juvenil". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en fantastisk bog fra Carazo, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesús M. Carazo