Bog & idéJim Collins

Bøger skrevet af Jim Collins

Læs mere om Jim Collins
0 produkter

Mere om Jim Collins

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Jim Collins. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Collins.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vind med vilje" udgivet af Gyldendal Business - "Vind med vilje" udgivet af Gyldendal Business - "Good to Great Bestseller " i serien "Bestseller" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Jim Collins' bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jim Collins hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jim Collins kommer i udvalgte formater. Collins har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jim Collins' "Vind med vilje"

"Vind med vilje" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Vind med vilje" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

Jim Collins "Vind med vilje"

Det er muligt at købe Jim Collins' "Vind med vilje" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jim Collins