Bog & idéJimmy Stahr

Bøger skrevet af Jimmy Stahr

1 produkter
1 produkter
Rejsen til jordens indre E-lydbog
Rejsen til jordens indre E-lydbogJules Verne
409,95 DKK
Lydbog
(0)
Rejsen til jordens indre E-lydbog

Mere om Jimmy Stahr

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Jimmy Stahr. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Stahr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvem bor i hulen?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvordan passer du dit dyr?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Er månen en ost?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Kan dyr blive bange?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Har du set en dinosaur?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Har du set et dyr med panser?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvorfor regner det?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvad er der i universet?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvorfor er der vulkaner?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvorfor kan en flyvemaskine flyve?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Spørg Olivia - kan frøer flyve?" udgivet af DR Multimedie - "Olivia spør'" udgivet af Alinea

Bøger af Jimmy Stahr

Du kan finde 12 bøger af Jimmy Stahr her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Jimmy Stahr kommer i flere formater. Bøgerne af Stahr er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvem bor i hulen?" af Jimmy Stahr

Hos Bog & idé er "Hvem bor i hulen?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hvordan passer du dit dyr?" af Jimmy Stahr

"Hvordan passer du dit dyr?" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jimmy Stahr