Bog & idéJ.L.K. Grimm

Bøger skrevet af J.L.K. Grimm

Læs mere om J.L.K. Grimm
3 produkter
3 produkter
Grimms bedste eventyr
Grimms bedste eventyrBrødrene Grimm
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Grimms bedste eventyr
Eventyr for børnene og hjemmet
Eventyr for børnene og hjemmetBrødrene Grimm
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Eventyr for børnene og hjemmet
Vakrastu ævintýrini hjá brøðrunum Grimm
Vakrastu ævintýrini hjá brøðrunum GrimmJ.L.K. Grimm
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Vakrastu ævintýrini hjá brøðrunum Grimm

Mere om J.L.K. Grimm

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af J.L.K. Grimm. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Grimm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eventyr for børnene og hjemmet" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Grimms bedste eventyr" udgivet af Gyldendal

Mere om J.L.K. Grimms bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af J.L.K. Grimm hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille J.L.K. Grimm bøger i forskellige formater. Bøgerne af Grimm er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

J.L.K. Grimms "Eventyr for børnene og hjemmet"

Det er muligt at købe J.L.K. Grimms "Eventyr for børnene og hjemmet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Klassikere med forord". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Grimms bedste eventyr" af J.L.K. Grimm

"Grimms bedste eventyr" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
J.L.K. Grimm