Bog & idéJørgen Bach

Bøger skrevet af Jørgen Bach

Læs mere om Jørgen Bach
2 produkter
2 produkter
Gerningsstedet
STREAM
GerningsstedetJørgen Bach
129,95 DKK
Lydbog
(8)
Gerningsstedet
Gerningsstedet PB
GerningsstedetJørgen Bach
99,95 DKK
EBOG
(0)
Gerningsstedet

Mere om Jørgen Bach

Hvis du mangler en bog skrevet af Jørgen Bach, finder du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bach.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gerningsstedet" udgivet af People's - "Gerningsstedet" udgivet af People’sPress - "Gerningsstedet" udgivet af People'sPress - "Gerningsstedet - historier fra Drabsafdelingen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gerningsstedet PB" udgivet af People'sPress

Mere om Jørgen Bachs bøger

Jørgen Bach har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bachs bøger fås i et udvalg af formater. Bachs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gerningsstedet" af Jørgen Bach

Det er muligt at købe Jørgen Bachs "Gerningsstedet" som lydbog. Du kan også altid have "Gerningsstedet" af Jørgen Bach med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er People's, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Gerningsstedet" af Jørgen Bach

Hos Bog & idé er "Gerningsstedet" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Bach