Bog & idéJørgen Holm

Bøger skrevet af Jørgen Holm

Læs mere om Jørgen Holm
1 produkter
1 produkter
B2B Salgs- og marketingledelse
B2B Salgs- og marketingledelseJørgen Holm
399,95 DKK
Indbundet
(0)
B2B Salgs- og marketingledelse

Mere om Jørgen Holm

Hvis du mangler en bog skrevet af Jørgen Holm, tilbyder vi et bredt udbud online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holms seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jørgen Holms bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Landsbydrengen fra Ellestrup" udgivet af Ådalen - "Product Management. Strategy, planning, marketing, organization and execution." udgivet af Brandculture - "Indføring i tekstanalyse" udgivet af Forlaget Medusa - "Indføring i tekstanalyse" udgivet af Forlaget Medusa - "Indføring i tekstanalyse" udgivet af Forlaget Medusa - "Product Management. Strategi, planlægning, marketing og eksekvering" udgivet af Brandculture - "B2B Salgs- og marketingledelse" udgivet af Brandculture - "Salg - Resultatskabende værktøjer for sælgere" udgivet af Brandculture - "Syv uforklarlige hændelser" udgivet af Ådalen - "Mejersken" udgivet af Ådalen - "Teoriens topik" udgivet af Medusa - "Krimiens historie og socialpsykologi" udgivet af Medusa - "karl marx var en tysk filosof 2 Karl Marx var en tysk filosof (II)" udgivet af Medusa - "Tekstanalyser" udgivet af Medusa - "Retorik og retorikere" udgivet af Medusa - "Teoriens topik" i serien "Skrifter fra Center for Æstetik og Logik" udgivet af Medusa - "Interieur fra det 19. århundredes borgerlige kultur" udgivet af Medusa - "Lystmord" udgivet af Medusa - "Gensyn med realismen" i serien "Skrifter fra Center for Æstetik og Logik" udgivet af Medusa - "Fiskemesteren" udgivet af Hans Jørgen Holm - "Hjemmerøveri" udgivet af Medusa - "Amérique og den elegante 3. verden" udgivet af Medusa - "Lykken er-" udgivet af Medusa - "Pandora's box revisited" udgivet af Medusa - "Poe og Mordene i Rue Morgue" udgivet af Medusa - "Samfundskritik eller sjælepleje?" udgivet af Medusa - "Kulturanalyse" udgivet af Medusa - "Hjemmerøveri" udgivet af Medusa - "Kritik & kulturanalyse" i serien "K&K" udgivet af Medusa - "Fiskemesteren" udgivet af Hans Jørgen Holm - "Americana" udgivet af Medusa - "karl marx var en tysk filosof 1 Karl Marx var en tysk filosof (I)" udgivet af Medusa - "Hjemmerøveri" udgivet af Medusa - "De første danskere" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Museum Sønderjylland
Og andre udgivelser fra Jørgen Holm som også findes her hos Bog & idé.

Mere om Jørgen Holms bøger

Du kan finde 34 bøger af Jørgen Holm her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Holms bøger fås i udvalgte formater. Holm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Landsbydrengen fra Ellestrup" af Jørgen Holm

"Landsbydrengen fra Ellestrup" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Ådalen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Holm "Product Management. Strategy, planning, marketing, organization and execution."

Det er muligt at købe Jørgen Holms "Product Management. Strategy, planning, marketing, organization and execution." som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Brandculture.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Holm