Bog & idéJørgen Juul Petersen

Bøger skrevet af Jørgen Juul Petersen

Læs mere om Jørgen Juul Petersen
1 produkter
1 produkter
Hellere levende hund end død løve
Hellere levende hund end død løveJørgen Juul Petersen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Hellere levende hund end død løve

Mere om Jørgen Juul Petersen

Der findes forskellige bøger fra Jørgen Juul Petersen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Juul Petersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den blomstrende Bibel" udgivet af forlaget mimer - "Hellere levende hund end død løve" udgivet af Mimer

Bøger skrevet af Jørgen Juul Petersen

Der er to tilgængelige udgivelser af Jørgen Juul Petersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Juul Petersen kommer kun som hæftet. Bøgerne af Juul Petersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den blomstrende Bibel" af Jørgen Juul Petersen

"Den blomstrende Bibel" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er forlaget mimer, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Juul Petersen "Hellere levende hund end død løve"

"Hellere levende hund end død løve" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Mimer, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Juul Petersen