Bog & idéJørgen Kirkegaard

Bøger skrevet af Jørgen Kirkegaard

Læs mere om Jørgen Kirkegaard
1 produkter
1 produkter
En verden i krise
En verden i kriseJørgen Kirkegaard
79,95 DKK
EBOG
(0)
En verden i krise

Mere om Jørgen Kirkegaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Jørgen Kirkegaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kirkegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En verden i krise" udgivet af Skriveforlaget - "En verden i krise" udgivet af Skriveforlaget - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til UNIX" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Jørgen Kirkegaard

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Jørgen Kirkegaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jørgen Kirkegaard kommer i et udvalg af formater. Kirkegaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Kirkegaards "En verden i krise"

Det er muligt at købe Jørgen Kirkegaards "En verden i krise" som ebog. "En verden i krise" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Kirkegaard "En verden i krise"

"En verden i krise" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Kirkegaard