Bog & idéJørgen Kønigshøfer

Bøger skrevet af Jørgen Kønigshøfer

1 produkter
1 produkter
Receptionist - branchejura og forsikringsaftaler
Receptionist - branchejura og forsikringsaftalerJørgen Kønigshøfer
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Receptionist - branchejura og forsikringsaftaler

Mere om Jørgen Kønigshøfer

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Jørgen Kønigshøfer. Bogen hedder "Receptionist - branchejura og forsikringsaftaler". Den er udgivet af Praxis Forlag A/S på dansk. "Receptionist - branchejura og forsikringsaftaler" er desuden tilknyttet serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Kønigshøfers "Receptionist - branchejura og forsikringsaftaler"

"Receptionist - branchejura og forsikringsaftaler" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Kønigshøfers serie "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse". Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kønigshøfer, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Kønigshøfer