Bog & idéJørgen Mejer

Bøger skrevet af Jørgen Mejer

Læs mere om Jørgen Mejer
5 produkter
5 produkter
Førsokratiske filosoffer
Førsokratiske filosofferGyldendal
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Førsokratiske filosoffer
Sokrates' Forsvarstale
STREAM
Sokrates' ForsvarstalePlaton Platon
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Sokrates' Forsvarstale
Kend dig selv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kend dig selvChristian Gorm Tortzen
611,96 DKK
Hæftet
(0)
Kend dig selv
Tre dialoger
Tre dialogerLydbøger
119,95 DKK
EBOG
(0)
Tre dialoger
Førsokratiske filosoffer
Førsokratiske filosofferLydbøger
119,95 DKK
EBOG
(0)
Førsokratiske filosoffer

Mere om Jørgen Mejer

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Jørgen Mejer. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Mejer.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jørgen Mejers bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Verdens litteraturhistorie, Oldtiden, Bind 1" udgivet af Gyldendal - "Kend dig selv" udgivet af Gyldendal - "Überlieferung der Philosophie im Altertum " i serien "Historisk-filosofiske meddelelser" udgivet af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab

Bøger skrevet af Jørgen Mejer

Jørgen Mejer har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Mejers bøger kommer kun som hæftet. Mejer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Mejers "Verdens litteraturhistorie, Oldtiden, Bind 1"

Hos Bog & idé er "Verdens litteraturhistorie, Oldtiden, Bind 1" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kend dig selv" af Jørgen Mejer

"Kend dig selv" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Mejer