Bog & idéJørgen Sørensen

Bøger skrevet af Jørgen Sørensen

Læs mere om Jørgen Sørensen
1 produkter
1 produkter
Sympatisøren. Kjeld Abell og den kolde krig
Sympatisøren. Kjeld Abell og den kolde krigJørgen Sørensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Sympatisøren. Kjeld Abell og den kolde krig

Mere om Jørgen Sørensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jørgen Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sørensens udgivelser.
Bøgerne fra Jørgen Sørensen kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Portal, Danmarkshistorie" udgivet af L&R Uddannelse - "Sympatisøren. Kjeld Abell og den kolde krig" udgivet af SAGA Egmont - "Kalitten-kalutten" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "A little book on great composers " udgivet af Engstrøm & Sødring - "I Shot The Sheriff" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Sommerkantate" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Sommerkantate" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Svinedrengen" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Svinedrengen" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Besættelsestiden i litteraturen" udgivet af Systime - "Arbejdsbog til musikteori" udgivet af Wilhelm Hansen - "Musikteoretisk oversigt for HF, gymnasier, seminarier, højskoler, musikskoler etc" udgivet af Wilhelm Hansen - "Litteraturhåndbogen 2" udgivet af Gyldendal - "Litteraturhåndbogen bind 1 - 2" udgivet af Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S - "Litteraturhåndbogen 1" udgivet af Gyldendal - "Sympatisøren" udgivet af Books on Demand

Jørgen Sørensens bøger

Der er 16 tilgængelige bøger af Jørgen Sørensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Sørensens bøger kommer i flere forskellige formater. Sørensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Portal, Danmarkshistorie" af Jørgen Sørensen

Hos Bog & idé er "Portal, Danmarkshistorie" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er L&R Uddannelse, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sympatisøren. Kjeld Abell og den kolde krig" af Jørgen Sørensen

Det er muligt at købe Jørgen Sørensens "Sympatisøren. Kjeld Abell og den kolde krig" som ebog. Hvis du køber "Sympatisøren. Kjeld Abell og den kolde krig" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Sørensen