Bog & idéJørn Lier Horst & Thomas Enger

Bøger skrevet af Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Læs mere om Jørn Lier Horst & Thomas Enger
3 produkter
3 produkter
Røgslør
RøgslørJørn Lier Horst
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Røgslør
Nulpunkt
NulpunktJørn Lier Horst
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Nulpunkt
Nulpunkt
NulpunktJørn Lier Horst
79,95 DKK
EBOG
(0)
Nulpunkt

Mere om Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jørn Lier Horst & Thomas Enger. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Engers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Røgslør" udgivet af Modtryk - "Nulpunkt" i serien "Ramm og Blix" udgivet af Modtryk - "Nulpunkt " i serien "Ramm og Blix" udgivet af Modtryk

Bøger af Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Jørn Lier Horst & Thomas Enger har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jørn Lier Horst & Thomas Enger fås i forskellige formater. Jørn Lier Horst & Thomas Enger bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: Modtryk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørn Lier Horst & Thomas Engers "Røgslør"

Hos Bog & idé er "Røgslør" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jørn Lier Horst & Thomas Enger "Nulpunkt"

"Nulpunkt" kan købes som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Nulpunkt" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Engers serie "Ramm og Blix". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modtryk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Lier Horst & Thomas Enger