Bog & idéJørn Loftager

Bøger skrevet af Jørn Loftager

Læs mere om Jørn Loftager
6 produkter
6 produkter
Karl Marx
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karl MarxJørn Loftager
119,96 DKK
Hæftet
(0)
Karl Marx
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
503,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Medier, politik og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier, politik og samfundMorten Skovsgaard
247,96 DKK
Hæftet
(2)
Medier, politik og samfund
Karl Marx
Karl MarxJørn Loftager
90,00 DKK
PDF
(0)
Karl Marx
Medborgerskab og Social klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medborgerskab og Social klasseT. H. Marshall
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Medborgerskab og Social klasse
Politisk offentlighed og demokrati i Danmark
Politisk offentlighed og demokrati i DanmarkJørn Loftager
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Politisk offentlighed og demokrati i Danmark

Mere om Jørn Loftager

Hvis du mangler en bog fra Jørn Loftager, kan du købe et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Loftager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Karl Marx" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Medier, politik og samfund " i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Karl Marx" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Politisk offentlighed og demokrati i Danmark" i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "De tyske klassikere - Statskundskabens klassikere" udgivet af DJØF

Jørn Loftagers bøger

Du kan købe syv bøger af Jørn Loftager her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jørn Loftager bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Loftager lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Perspektiver på politik" af Jørn Loftager

Hos Bog & idé er "Perspektiver på politik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jørn Loftager "Karl Marx"

"Karl Marx" er tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Loftager, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Loftagers serie "Statskundskabens klassikere". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Loftager