Bog & idéJohanne Mygind

Bøger skrevet af Johanne Mygind

Læs mere om Johanne Mygind
5 produkter
5 produkter
Kærlighedens år
Kærlighedens årJohanne Mygind
299,95 DKK
Indbundet
(16)
Kærlighedens år
Miljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
MiljøJohanne Mygind
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Miljø
Kærlighedens år
STREAM
Kærlighedens årJohanne Mygind
189,95 DKK
Lydbog
(17)
Kærlighedens år
Kærlighedens år
Kærlighedens årJohanne Mygind
189,95 DKK
EBOG
(14)
Kærlighedens år
Opdrift
STREAM
OpdriftJohanne Mygind
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Opdrift

Mere om Johanne Mygind

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Johanne Mygind. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Myginds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighedens år" udgivet af Gads Forlag - "Opdrift" udgivet af Gyldendal - "Miljø " i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Opdrift" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Johanne Mygind

Du kan bestille fire bøger af Johanne Mygind her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Myginds bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Mygind lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Johanne Myginds "Kærlighedens år"

Hos Bog & idé er "Kærlighedens år" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Opdrift" af Johanne Mygind

Det er muligt at købe Johanne Myginds "Opdrift" som lydbog. Når du køber "Opdrift" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johanne Mygind