Bog & idéJohn Harvey

Bøger skrevet af John Harvey

4 produkter
4 produkter
Verführung zum Tod
Verführung zum TodJohn Harvey
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Verführung zum Tod
Schau nicht zurück
Schau nicht zurückJohn Harvey
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Schau nicht zurück
Schrei nicht so laut
Schrei nicht so lautJohn Harvey
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Schrei nicht so laut
Schlaf nicht zu lange
Schlaf nicht zu langeJohn Harvey
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Schlaf nicht zu lange

Mere om John Harvey

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af John Harvey. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Harveys seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Koldt lys " i serien "Charlie Resnick-serien¤En spændingsbog fra Modtryk" udgivet af Modtryk - "Kød og blod" udgivet af Gyldendal - "Aske og støv" udgivet af Gyldendal

Mere om John Harveys bøger

Du kan købe tre bøger af John Harvey her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra John Harvey kommer i flere forskellige formater. Harveys bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Harveys "Koldt lys "

Hos Bog & idé er "Koldt lys " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Harveys serie "Charlie Resnick-serien¤En spændingsbog fra Modtryk". Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kød og blod" af John Harvey

"Kød og blod" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Harvey