Bog & idéJohn Nyberg

Bøger skrevet af John Nyberg

1 produkter
1 produkter
Bogen om digital fotografering
Bogen om digital fotograferingJohn Nyberg
299,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Bogen om digital fotografering

Mere om John Nyberg

John Nyberg har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Nybergs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digital Fotografering Gavepakke" i serien "Digital Fotografering" udgivet af Libris Media - "HDR - high dynamic range fotografering" i serien "Lær det selv" udgivet af Libris Media - "Bogen om digital fotografering " i serien "Lær det selv¤Visuel guide" udgivet af Libris - "Bogen om digital fotografering" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Bogen om iPhone fotografering" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Media - "Flottere Feriebilleder" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "HDR - high dynamic range fotografering" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris

Bøger skrevet af John Nyberg

Du kan købe syv bøger af John Nyberg her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Nybergs bøger kommer i forskellige formater. John Nyberg bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Nybergs "Digital Fotografering Gavepakke"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra John Nyberg. Bogen er en del af serien "Digital Fotografering". Det er Libris Media, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

John Nyberg "HDR - high dynamic range fotografering"

Det er muligt at købe John Nybergs "HDR - high dynamic range fotografering" som pdf. Endnu en af John Nyberg fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i Nybergs serie "Lær det selv". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris Media.
Detaljer
Fulde navn:
John Nyberg