Bog & idéJon Hanson

Bøger skrevet af Jon Hanson

3 produkter
3 produkter
Kvinderne i Sarajevo
Kvinderne i Sarajevo Jon Hanson
149,95 DKK
EBOG
(0)
Kvinderne i Sarajevo
Singler
STREAM
SinglerJon Hanson
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Singler
Singler
SinglerJon Hanson
119,95 DKK
e-bog
(0)
Singler

Mere om Jon Hanson

Der er flere forskellige bøger skrevet af Jon Hanson tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hanson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinderne i Sarajevo " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Kvinderne i Sarajevo" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Singler" udgivet af Lytteratur - "Singler" udgivet af mellemgaard - "Singler" udgivet af mellemgaard

Jon Hansons bøger

Jon Hanson har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hansons bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Hanson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kvinderne i Sarajevo " af Jon Hanson

Det er muligt at købe Jon Hansons "Kvinderne i Sarajevo " som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kvinderne i Sarajevo " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Mellemgaard , der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jon Hanson "Kvinderne i Sarajevo"

Hos Bog & idé er "Kvinderne i Sarajevo" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Hanson