Bog & idéJon Kalman Stefansson

Bøger skrevet af Jon Kalman Stefansson

Læs mere om Jon Kalman Stefansson
2 produkter
2 produkter
Sommerlys, og så kommer natten
Sommerlys, og så kommer nattenJón Kalman Stefánsson
129,95 DKK
Hæftet
(2)
Sommerlys, og så kommer natten
Sommerlys, og så kommer natten
STREAM
Sommerlys, og så kommer nattenJón Kalman Stefánsson
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Sommerlys, og så kommer natten

Mere om Jon Kalman Stefansson

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Jon Kalman Stefansson, kan du vælge i mellem et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Stefanssons nyeste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jon Kalman Stefanssons bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fish Have No Feet" udgivet af MacLehose Press - "Sommerlys, og så kommer natten" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Sommerlys, og så kommer natten" udgivet af BATZER & CO

Bøger af Jon Kalman Stefansson

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jon Kalman Stefansson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Jon Kalman Stefansson bøger i flere forskellige formater. Stefanssons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jon Kalman Stefanssons "Fish Have No Feet"

Hos Bog & idé er "Fish Have No Feet" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af MacLehose Press.

"Sommerlys, og så kommer natten" af Jon Kalman Stefansson

Hos Bog & idé er "Sommerlys, og så kommer natten" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Sommerlys, og så kommer natten" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bechs Forlag - Viatone.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Kalman Stefansson