Bog & idéJon Krakauer

Bøger skrevet af Jon Krakauer

Læs mere om Jon Krakauer
4 produkter
4 produkter
Op i det blå
Op i det blåJon Krakauer
99,00 DKK
e-bog
(3)
Op i det blå
Eiger Dreams: Ventures Among Men And Mountains
Eiger Dreams: Ventures Among Men And MountainsJon Krakauer
169,95 DKK
Paperback
(0)
Eiger Dreams: Ventures Among Men And Mountains
In eisige Höhen - Das Drama am Mount Everest
In eisige Höhen - Das Drama am Mount EverestJon Krakauer
149,95 DKK
Lydbog
(0)
In eisige Höhen - Das Drama am Mount Everest
Op i det blå
STREAM
Op i det blåJon Krakauer
139,95 DKK
Lydbog
(3)
Op i det blå

Mere om Jon Krakauer

Jon Krakauer har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Krakauers udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jon Krakauers bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Eiger Dreams: Ventures Among Men And Mountains" udgivet af Rowman & Littlefield - "In eisige Höhen - Das Drama am Mount Everest" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ind i vildmarken" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Op i det blå" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Op i det blå" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Op i det blå" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Jon Krakauer

Jon Krakauer har seks bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jon Krakauer fås i flere formater. Bøgerne af Krakauer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jon Krakauers "Eiger Dreams: Ventures Among Men And Mountains"

Hos Bog & idé er "Eiger Dreams: Ventures Among Men And Mountains" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Rowman & Littlefield.

Jon Krakauer "In eisige Höhen - Das Drama am Mount Everest"

Det er muligt at købe Jon Krakauers "In eisige Höhen - Das Drama am Mount Everest" som lydbog. Når du køber "In eisige Höhen - Das Drama am Mount Everest" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Krakauer