Bog & idéJon Lindberg og Kasper Tveden

Bøger skrevet af Jon Lindberg og Kasper Tveden

Læs mere om Jon Lindberg og Kasper Tveden
0 produkter

Mere om Jon Lindberg og Kasper Tveden

Jon Lindberg og Kasper Tveden har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Med Jon i vildmarken". Den er publiceret af Turbine¤Eventyrsport på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jon Lindberg og Kasper Tvedens "Med Jon i vildmarken"

Det er muligt at købe Jon Lindberg og Kasper Tvedens "Med Jon i vildmarken" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Turbine¤Eventyrsport, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jon Lindberg og Kasper Tveden fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jon Lindberg og Kasper Tveden