Bog & idéJordan Peterson

Bøger skrevet af Jordan Peterson

Læs mere om Jordan Peterson
3 produkter
3 produkter
12 regler for livet
12 regler for livetJordan B. Peterson
299,95 DKK
Hæftet
(9)
12 regler for livet
12 regler for livet
12 regler for livetJordan B. Peterson
149,95 DKK
EBOG
(9)
12 regler for livet
12 regler for livet
STREAM
12 regler for livetJordan B. Peterson
149,95 DKK
Lydbog
(9)
12 regler for livet

Mere om Jordan Peterson

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Jordan Peterson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Petersons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "12 regler for livet" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "12 regler for livet" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "12 regler for livet" udgivet af Jyllands-Postens Forlag

Bøger af Jordan Peterson

Jordan Peterson har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan finde Jordan Peterson bøger i samtlige formater. Bøgerne af Peterson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Jyllands-Postens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"12 regler for livet" af Jordan Peterson

Det er muligt at købe Jordan Petersons "12 regler for livet" som lydbog. Du kan derudover altid have "12 regler for livet" af Jordan Peterson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Jyllands-Postens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"12 regler for livet" af Jordan Peterson

"12 regler for livet" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "12 regler for livet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Jyllands-Postens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jordan Peterson