Bog & idéJordi de Manuel

Bøger skrevet af Jordi de Manuel

Læs mere om Jordi de Manuel
4 produkter
4 produkter
Mans negres
Mans negresJordi de Manuel
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Mans negres
Set de llops
Set de llopsJordi de Manuel
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Set de llops
Foc verd
Foc verdJordi de Manuel
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Foc verd
La decisió de manperel
La decisió de ManperelJordi de Manuel
69,95 DKK
Lydbog
(0)
La decisió de Manperel

Mere om Jordi de Manuel

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Jordi de Manuel. På listen nedenfor har du de Manuels nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig cat.
- "Set de llops" udgivet af SAGA Egmont - "Mans negres" udgivet af SAGA Egmont

Jordi de Manuels bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jordi de Manuel hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra de Manuel kommer blot som lydbog. Bøgerne af de Manuel er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jordi de Manuels "Set de llops"

Det er muligt at købe Jordi de Manuels "Set de llops" som lydbog. Du kan derudover altid have "Set de llops" af Jordi de Manuel med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på cat og er publiceret af SAGA Egmont.

Jordi de Manuel "Mans negres"

Det er muligt at købe Jordi de Manuels "Mans negres" som lydbog. Når du køber "Mans negres" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på cat og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jordi de Manuel