Bog & idéJosé Carlos Somoza

Bøger skrevet af José Carlos Somoza

Læs mere om José Carlos Somoza
1 produkter
1 produkter
Platons hule
STREAM
Platons huleJosé Carlos Somoza
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Platons hule

Mere om José Carlos Somoza

Hvis du leder efter en bog fra José Carlos Somoza, kan du købe et stort sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Somoza.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Platons hule" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Platons hule" udgivet af Gyldendal

Mere om José Carlos Somozas bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af José Carlos Somoza hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Somozas bøger fås i et udvalg af formater. Somozas bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

José Carlos Somozas "Platons hule"

"Platons hule" er tilgængelig online som lydbog. Du kan også altid have "Platons hule" af José Carlos Somoza med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Platons hule" af José Carlos Somoza

Det er muligt at købe José Carlos Somozas "Platons hule" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
José Carlos Somoza