Bog & idéJP Jacobsen

Bøger skrevet af JP Jacobsen

Læs mere om JP Jacobsen
3 produkter
3 produkter
Darwins lære
Darwins læreJ. P. Jacobsen
45,95 DKK
e-bog
(0)
Darwins lære
Doktor Faust
Doktor FaustJ. P. Jacobsen
30,95 DKK
e-bog
(0)
Doktor Faust
Hervert Sperring
Hervert SperringJ. P. Jacobsen
30,95 DKK
e-bog
(0)
Hervert Sperring

Mere om JP Jacobsen

JP Jacobsen har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Jacobsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hervert Sperring" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Fru Marie Grubbe" udgivet af SFA-89 - "Darwins lære " i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Doktor Faust" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Tog bølgen land" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Mogens" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Fru Marie Grubbe" udgivet af Arne Herløv Petersen

Bøger af JP Jacobsen

Der er syv tilgængelige udgivelser af JP Jacobsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Jacobsens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hervert Sperring" af JP Jacobsen

Det er muligt at købe JP Jacobsens "Hervert Sperring" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Hervert Sperring" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Jacobsens serie "Eventyr fortalte for børn". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

"Fru Marie Grubbe" af JP Jacobsen

Hos Bog & idé er "Fru Marie Grubbe" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Fru Marie Grubbe" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SFA-89.
Detaljer
Fulde navn:
JP Jacobsen