Bog & idéJulia Franck

Bøger skrevet af Julia Franck

6 produkter
6 produkter
Middagsfruen
MiddagsfruenJulia Franck
69,95 DKK
EBOG
(1)
Middagsfruen
Kærlighedstjener
KærlighedstjenerJulia Franck
299,95 DKK
Hæftet
(6)
Kærlighedstjener
Lejrbål
STREAM
LejrbålJulia Franck
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Lejrbål
Middagsfruen
MiddagsfruenJulia Franck
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Middagsfruen
Lejrbål
LejrbålJulia Franck
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Lejrbål
Lejrbål
LejrbålJulia Franck
99,95 DKK
EBOG
(0)
Lejrbål

Mere om Julia Franck

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Julia Franck. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Francks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Middagsfruen" i serien "MTHB" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Middagsfruen" i serien "MTHB" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lejrbål" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lejrbål" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kærlighedstjener" udgivet af Batzer & Co

Mere om Julia Francks bøger

Julia Franck har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Julia Franck bøger i flere forskellige formater. Francks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Julia Francks "Middagsfruen"

Hos Bog & idé er "Middagsfruen" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Middagsfruen" af Julia Franck med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Francks serie "MTHB". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Julia Franck "Middagsfruen"

Det er muligt at købe Julia Francks "Middagsfruen" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Middagsfruen" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Francks serie "MTHB". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Julia Franck