Bog & idéJulia Sofia Aastrup

Bøger skrevet af Julia Sofia Aastrup

Læs mere om Julia Sofia Aastrup
2 produkter
2 produkter
UPERFEKT PERFEKT
UPERFEKT PERFEKTJulia Sofia Aastrup
119,95 DKK
EBOG
(2)
UPERFEKT PERFEKT
UPERFEKT PERFEKT
STREAM
UPERFEKT PERFEKTJulia Sofia Aastrup
119,95 DKK
Lydbog
(6)
UPERFEKT PERFEKT

Mere om Julia Sofia Aastrup

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Julia Sofia Aastrup. På listen nedenfor finder du Aastrups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "UPERFEKT PERFEKT" udgivet af Grønningen 1 - "UPERFEKT PERFEKT" udgivet af Grønningen 1 - "Min egen største fan" udgivet af People’sPress - "Min egen største fan" udgivet af People'sPress - "Smuk indeni - smuk udenpå" udgivet af People’sPress - "Smuk indeni - smuk udenpå" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Julia Sofia Aastrup

Du kan finde seks bøger af Julia Sofia Aastrup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Julia Sofia Aastrup bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Aastrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Julia Sofia Aastrups "UPERFEKT PERFEKT"

Det er muligt at købe Julia Sofia Aastrups "UPERFEKT PERFEKT" som ebog. Med "UPERFEKT PERFEKT" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Julia Sofia Aastrup "UPERFEKT PERFEKT"

Det er muligt at købe Julia Sofia Aastrups "UPERFEKT PERFEKT" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julia Sofia Aastrup