Bog & idéJulie Dillemuth

Bøger skrevet af Julie Dillemuth

Læs mere om Julie Dillemuth
1 produkter
1 produkter
Berta i byen
TILBUD
Berta i byenJulie Dillemuth
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(0)
Berta i byen

Mere om Julie Dillemuth

Du kan kun finde en enkelt bog af Julie Dillemuth her hos Bog & idé. Bogen hedder "Berta i byen". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Julie Dillemuths "Berta i byen"

Hos Bog & idé er "Berta i byen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Dillemuth, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Dillemuth