Bog & idéJulie Rahbæk Møller

Bøger skrevet af Julie Rahbæk Møller

Læs mere om Julie Rahbæk Møller
1 produkter
1 produkter
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser

Mere om Julie Rahbæk Møller

Du kan kun bestille en enkelt bog af Julie Rahbæk Møller her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Prekarisering uden grænser". Den er publiceret af U Press på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Prekarisering uden grænser" af Julie Rahbæk Møller

Det er muligt at købe Julie Rahbæk Møllers "Prekarisering uden grænser" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Julie Rahbæk Møller fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Rahbæk Møller