Bog & idéJulio Cortázar

Bøger skrevet af Julio Cortázar

3 produkter
3 produkter
Metro
MetroJulio Cortázar
119,95 DKK
EBOG
(5)
Metro
Metro
MetroJulio Cortázar
179,95 DKK
Hæftet
(5)
Metro
Autonauterne på kosmostradaen
Autonauterne på kosmostradaenJulio Cortázar & Carol Dunlop
349,95 DKK
Hæftet
(12)
Autonauterne på kosmostradaen

Mere om Julio Cortázar

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Julio Cortázar. På listen nedenfor finder du de nyeste af Cortázars bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metro" udgivet af Skjødt Forlag - "Metro" udgivet af Skjødt Forlag - "Autonauterne på kosmostradaen" udgivet af Skjødt Forlag - "Parkernes kontinuitet" i serien "Babelserien" udgivet af Forlaget Basilisk - "Hinkeleg" udgivet af Skjødt Forlag

Julio Cortázars bøger

Du kan finde fem bøger af Julio Cortázar her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Julio Cortázar kan købes i samtlige formater. Cortázar har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Julio Cortázars "Metro"

"Metro" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Metro" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Skjødt Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Julio Cortázar "Metro"

Hos Bog & idé er "Metro" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skjødt Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Julio Cortázar