Bog & idéK. Hastrup

Bøger skrevet af K. Hastrup

Læs mere om K. Hastrup
1 produkter
1 produkter
Kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
KulturanalyseK. Hastrup
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Kulturanalyse

Mere om K. Hastrup

Der er blot én bog af K. Hastrup tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kulturanalyse". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

K. Hastrups "Kulturanalyse"

Hos Bog & idé er "Kulturanalyse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Dette er en også en skøn bog fra Hastrup, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
K. Hastrup