Bog & idéK. L. Kristensen

Bøger skrevet af K. L. Kristensen

Læs mere om K. L. Kristensen
1 produkter
1 produkter
Hjem til jorden
Hjem til jordenKL Kristensen
30,95 DKK
e-bog
(0)
Hjem til jorden

Mere om K. L. Kristensen

K. L. Kristensen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Hjem til jorden". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet den på dansk. "Hjem til jorden" er desuden udgivet i serien "Eventyr fortalte for børn".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hjem til jorden" af K. L. Kristensen

Det er muligt at købe K. L. Kristensens "Hjem til jorden" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Hjem til jorden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Kristensens serie "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af K. L. Kristensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
K. L. Kristensen