Bog & idéK. Torben Rasmussen

Bøger skrevet af K. Torben Rasmussen

Læs mere om K. Torben Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Naturguide Island
Naturguide IslandJon Feilberg
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Naturguide Island

Mere om K. Torben Rasmussen

Hvis du leder efter en bog fra K. Torben Rasmussen, ser du et stort udvalg til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturguide Island" udgivet af Gyldendal - "Turen går til Island" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Island " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Island" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om K. Torben Rasmussens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af K. Torben Rasmussen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Rasmussens bøger kommer i samtlige formater. K. Torben Rasmussen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

K. Torben Rasmussens "Naturguide Island"

Det er muligt at købe K. Torben Rasmussens "Naturguide Island" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Island" af K. Torben Rasmussen

Hos Bog & idé er "Turen går til Island" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
K. Torben Rasmussen