Bog & idéKaare Kjerulf

Bøger skrevet af Kaare Kjerulf

Læs mere om Kaare Kjerulf
1 produkter
1 produkter
Anvisning 131: Forebyggelse af svampeangreb incl. tillæg
Anvisning 131: Forebyggelse af svampeangreb incl. tillægKaare Kjerulf
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 131: Forebyggelse af svampeangreb incl. tillæg

Mere om Kaare Kjerulf

Der er blot én bog af Kaare Kjerulf tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Forebyggelse af svampeangreb incl. tillæg". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet den på dansk. "Forebyggelse af svampeangreb incl. tillæg" er desuden udgivet i serien "SBi anvisning".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forebyggelse af svampeangreb incl. tillæg" af Kaare Kjerulf

Det er muligt at købe Kaare Kjerulfs "Forebyggelse af svampeangreb incl. tillæg" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Kjerulfs serie "SBi anvisning". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Endnu en af Kaare Kjerulf skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kaare Kjerulf