Bog & idéKaare Sørensen

Bøger skrevet af Kaare Sørensen

Læs mere om Kaare Sørensen
4 produkter
4 produkter
Halshug
STREAM
HalshugKaare Sørensen
129,95 DKK
Lydbog
(7)
Halshug
Den rette frekvens
STREAM
Den rette frekvensKaare Sørensen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Den rette frekvens
Alting har en ende
Alting har en endeKaare Sørensen
169,95 DKK
EBOG
(3)
Alting har en ende
Halshug
HalshugKaare Sørensen
169,95 DKK
EBOG
(5)
Halshug

Mere om Kaare Sørensen

Der er forskellige bøger skrevet af Kaare Sørensen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Sørensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Halshug" udgivet af People's - "Alting har en ende" udgivet af People's - "Den rette frekvens" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Halshug" udgivet af People'sPress - "Halshug" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Kaare Sørensen

Du kan finde fem bøger af Kaare Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Kaare Sørensen kommer i samtlige formater. Sørensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kaare Sørensens "Halshug"

Det er muligt at købe Kaare Sørensens "Halshug" som lydbog. Du kan derudover altid have "Halshug" af Kaare Sørensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Alting har en ende" af Kaare Sørensen

Hos Bog & idé er "Alting har en ende" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Alting har en ende" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kaare Sørensen