Bog & idéKai Døssing

Bøger skrevet af Kai Døssing

Læs mere om Kai Døssing
2 produkter
2 produkter
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi
Arvtageren
ArvtagerenKai Døssing
159,95 DKK
EBOG
(4)
Arvtageren

Mere om Kai Døssing

Der er flere forskellige bøger af Kai Døssing til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Døssings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arvtageren" i serien "Stockholm romance" udgivet af Gyldendal - "Arvtageren" i serien "Stockholm romance" udgivet af HarperCollins Nordic - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Kai Døssings bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Kai Døssing hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Kai Døssing bøger i samtlige formater. Bøgerne af Døssing er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Arvtageren" af Kai Døssing

Hos Bog & idé er "Arvtageren" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Stockholm romance". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Kai Døssing "Arvtageren"

Hos Bog & idé er "Arvtageren" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Arvtageren" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Stockholm romance". Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kai Døssing