Bog & idéKai Hermann

Bøger skrevet af Kai Hermann

Læs mere om Kai Hermann
1 produkter
1 produkter
Masseflugt - næsten direkte på tv
Masseflugt - næsten direkte på tvKai Hermann
39,95 DKK
EBOG
(0)
Masseflugt - næsten direkte på tv

Mere om Kai Hermann

Der er kun én bog af Kai Hermann tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Masseflugt - næsten direkte på tv". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Masseflugt - næsten direkte på tv" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Masseflugt - næsten direkte på tv" af Kai Hermann

Hos Bog & idé er "Masseflugt - næsten direkte på tv" tilgængelig som e-bog. "Masseflugt - næsten direkte på tv" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Hermann, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kai Hermann