Bog & idéKai Rasmussen

Bøger skrevet af Kai Rasmussen

Læs mere om Kai Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Irland
BOEGERTILSTAERKPRIS
IrlandKai Rasmussen
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Irland

Mere om Kai Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Kai Rasmussen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rasmussens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Irland" i serien "His2rie" udgivet af Frydenlund - "Chile" i serien "His2rie" udgivet af Frydenlund - "Irland - fra påskeoprør til påskeaftale " i serien "Det 20. århundredes historie" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Kai Rasmussen

Kai Rasmussen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Rasmussen som hæftet. Kai Rasmussen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af Frydenlund.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Irland" af Kai Rasmussen

Hos Bog & idé er "Irland" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "His2rie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Kai Rasmussen "Chile"

"Chile" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "His2rie". Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kai Rasmussen