Bog & idéKaj Hansen

Bøger skrevet af Kaj Hansen

2 produkter
2 produkter
Stjernepigen fra ruinerne
Stjernepigen fra ruinerneKaj Hansen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Stjernepigen fra ruinerne
Myrdet piges comeback
Myrdet piges comebackKaj Hansen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Myrdet piges comeback

Mere om Kaj Hansen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Kaj Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hansens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flambering og tranchering " i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Stjernepigen fra ruinerne" udgivet af mellemgaard - "Myrdet piges comeback" udgivet af mellemgaard - "Myrdet piges comeback" udgivet af mellemgaard - "Stjernepigen fra ruinerne" udgivet af mellemgaard

Bøger af Kaj Hansen

Du kan købe fem bøger af Kaj Hansen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kaj Hansen kommer i flere forskellige formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Flambering og tranchering " af Kaj Hansen

Hos Bog & idé er "Flambering og tranchering " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse". Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kaj Hansen "Stjernepigen fra ruinerne"

"Stjernepigen fra ruinerne" findes på den digitale boghylde som e-bog. Hvis du køber "Stjernepigen fra ruinerne" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Kaj Hansen