Bog & idéKaj Nielsen

Bøger skrevet af Kaj Nielsen

Læs mere om Kaj Nielsen
1 produkter
1 produkter
Et dobbeltdrab på Fanø
Et dobbeltdrab på FanøKaj Nielsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Et dobbeltdrab på Fanø

Mere om Kaj Nielsen

Der er bare én bog af Kaj Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Et dobbeltdrab på Fanø". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Et dobbeltdrab på Fanø" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kaj Nielsens "Et dobbeltdrab på Fanø"

"Et dobbeltdrab på Fanø" er tilgængelig online som e-bog. "Et dobbeltdrab på Fanø" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kaj Nielsen