Bog & idéKaj Østergaard

Bøger skrevet af Kaj Østergaard

Læs mere om Kaj Østergaard
1 produkter
1 produkter
Mat 10, Grundbog
Mat 10, GrundbogJonas Juul Hansen
289,95 DKK
Indbundet
(1)
Mat 10, Grundbog

Mere om Kaj Østergaard

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Kaj Østergaard, kan du købe et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Østergaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flexbog, KonteXt 8, Lærervejledning" udgivet af Alinea - "Mat X, Matematik i tiende, Lærervejledning, Netadgang" udgivet af Alinea - "Mat 10, Grundbog" udgivet af Alinea - "KonteXt 8 - matematik" udgivet af Alinea - "KonteXt 9, Lærervejledning med kopisider" udgivet af Alinea - "Mat X Linjehæfte 2" i serien "MAT X" udgivet af Alinea - "MAT X, Matematik i tiende, Linjehæfte 1" udgivet af Alinea - "MAT X, Matematik i tiende, Grundbog" udgivet af Alinea

Kaj Østergaards bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Kaj Østergaard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Østergaards bøger fås i flere formater. Østergaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kaj Østergaards "Flexbog, KonteXt 8, Lærervejledning"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Østergaard, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

"Mat X, Matematik i tiende, Lærervejledning, Netadgang" af Kaj Østergaard

Endnu en af Kaj Østergaard skønne bøger, som er værd at læse. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kaj Østergaard