Bog & idéKaj Therkelsen

Bøger skrevet af Kaj Therkelsen

Læs mere om Kaj Therkelsen
3 produkter
3 produkter
Gretes familie
Gretes familieKaj Therkelsen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Gretes familie
Fedt eller forbi
Fedt eller forbiKaj Therkelsen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Fedt eller forbi
JØRGEN SØGER STADIG
JØRGEN SØGER STADIGKaj Therkelsen
139,95 DKK
EBOG
(0)
JØRGEN SØGER STADIG

Mere om Kaj Therkelsen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Kaj Therkelsen, ser du et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Therkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gretes familie" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Fedt eller forbi" udgivet af mellemgaard

Bøger af Kaj Therkelsen

Du kan finde to bøger af Kaj Therkelsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Kaj Therkelsen kommer i et udvalg af formater. Therkelsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gretes familie" af Kaj Therkelsen

Det er muligt at købe Kaj Therkelsens "Gretes familie" som ebog. "Gretes familie" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fedt eller forbi" af Kaj Therkelsen

"Fedt eller forbi" kan købes online som e-bog. Hvis du køber "Fedt eller forbi" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kaj Therkelsen